Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Централна градска општина и "Златара Станимировић" и ове године наградили најбоље средњошколце

rssBookmark and Share

Ниш 24.06.2021. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана и "Златара Станимировић", четврту годину заредом, наградили су ученике генерација средњих школа, које се налазе на територији ове општине, и тиме на неки начин увели традицију вредновања правих резултата рада.

Централна градска општина и "Златара Станимировић" и ове године наградили најбоље средњошколце

Најбољи ученици, који су постигли изузетне резултате у школској 2020/2021. години, од Златаре Станимировић, добили су на дар „блистере“, брилијанте, као награду за досадашњи успех и са жељом да и даље уче, вредно раде и постижу запажене резултате. На основу постигнутих резултата, школе су одредиле ученике, који су понели звање ђака генерације и који су овом приликом награђени.

Ученици су истакли да им овакав вид пажње веома значи, јер указује да су на правом путу, што им даје подстрек за даљи рад, школовање и за нове успехе.
На овај начин, највећа нишка општина, Градска општина Медијана и Златара Станимировић, као друштвено одговорна фирма, показују заједничку бригу о новим генерацијама и друштвену одговорност предузетника, који послују на територији ГО Медијана.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   ученици   Златара Станимировић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима