Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Centralna gradska opština i "Zlatara Stanimirović" i ove godine nagradili najbolje srednjoškolce

rssBookmark and Share

Niš 24.06.2021. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana i "Zlatara Stanimirović", četvrtu godinu zaredom, nagradili su učenike generacija srednjih škola, koje se nalaze na teritoriji ove opštine, i time na neki način uveli tradiciju vrednovanja pravih rezultata rada.

Centralna gradska opština i "Zlatara Stanimirović" i ove godine nagradili najbolje srednjoškolce

Najbolji učenici, koji su postigli izuzetne rezultate u školskoj 2020/2021. godini, od Zlatare Stanimirović, dobili su na dar „blistere“, brilijante, kao nagradu za dosadašnji uspeh i sa željom da i dalje uče, vredno rade i postižu zapažene rezultate. Na osnovu postignutih rezultata, škole su odredile učenike, koji su poneli zvanje đaka generacije i koji su ovom prilikom nagrađeni.

Učenici su istakli da im ovakav vid pažnje veoma znači, jer ukazuje da su na pravom putu, što im daje podstrek za dalji rad, školovanje i za nove uspehe.
Na ovaj način, najveća niška opština, Gradska opština Medijana i Zlatara Stanimirović, kao društveno odgovorna firma, pokazuju zajedničku brigu o novim generacijama i društvenu odgovornost preduzetnika, koji posluju na teritoriji GO Medijana.

 


#   Niš   Medijana gradska opština   učenici   Zlatara Stanimirović
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima