Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Фондација Дивац вечерас у Чикагу организује донаторску вечеру за помоћ Техничкој школи из Владичиног Хана

rssBookmark and Share

Владичин Хан 09.09.2019.

Фондација Ане и Владе Дивац, у част уласка нашег прослављеног кошаркаша у кућу славних организује донаторску вечеру у Чикагу, а приходи ће ићи Техничкој школи у Владичином Хану.

Фондација Дивац вечерас у Чикагу организује донаторску вечеру за помоћ Техничкој школи из Владичиног Хана

- У част уласка Владе Дивца у Naismith  кошаркашку кућу славних са задовољством вас позивамо да подржите нађу акцију за помоћ Техничкој школи у Владичином Хану како би се унапредили услови за учење за 840 студената, стоји у саопштењу ове фондације.

На овај начин донатори ће имати прилику да буду део 700,000 хуманих играча Владиног тима који подржава оне којима је помоћ потребна у Србији. 

Акцију су подржали и кошаркаши Партизана.

Техничка школа у Владичином Хану основана је 1970 и тренутно је други дом за 840 ученика, не само из Владичиног Хана, већ из целог пчињског округа на југу Србије где живи око 250.000 људи. Техничка школа образује у подручју рада: Машинство и обрада метала, Електротехника и Саобраћај. 

Услови за образовање у једној од најзначајњих установа у овом региону су лоши. Потребна је замена Инсталација, подова, прозора, врата и осталог намештаја, а наш циљ је да реновирамо бар 10 учионица у овој школи.

https://www.divac.com/playforthem

Коментара: 0


#   кошарка   Владичин Хан   донација   Владе Дивац   техничка школа   Чикаго   Партизан КК   Фондација Ана и Владе Дивац
@PartizanBC @FondacijaDivac @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима