Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Медијана и Унија пекара даровали пакете намирница за најугроженије у највећој нишкој општини

rssBookmark and Share

Ниш 16.11.2018. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана организовала је поделу намирница у сарадњи са донаторима и Унијом пекара у Нишу, како би бар мало допунила кућне буџете социјално угрожених суграђана. Пакете је добило 100 социјално угрожених породица са подручја највеће нишке општине.

Медијана и Унија пекара даровали пакете намирница за најугроженије у највећој нишкој општини

-Знамо да је ово далеко од онога што је потребно једном домаћинству. Сматрамо да ће ова мала помоћ ипак значити суграђанима који немају никакве или недовољне приходе да приуште и најосновније животне намирнице - рекао је председник Градске општине Медијана уз напомену да општина на овај начин наставља сарадњу са Унијом пекара и да ће сличних акција бити и у наредном периоду. Коцић је позвао и друге друштвено одговорне компаније да се прикључе наредним акцијама и покажу друштвену одговорност на делу. 

Грађанима је данас подељено по пет килограма брашна и два килограма шећера које је купила Унија пекара,  Нипек је обезбедио два хлеба, Милк Хаус – литар и по јогурта и пола килограма сира, Фирма Амор 200 г кафе, Бени – два литра сока, Јумис пакет производа и Бенлиан палету својих производа.

Са фирмом Елди плус и Унијом пекара обезбеђене су и две сушилице за по 100 пешкира за дечије клинике у Нишу а биће им уручене у наредном периоду. 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   пакети са храном   Унија пекара   градске општине   Небојша Коцић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима