Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Medijana i Unija pekara darovali pakete namirnica za najugroženije u najvećoj niškoj opštini

rssBookmark and Share

Niš 16.11.2018. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana organizovala je podelu namirnica u saradnji sa donatorima i Unijom pekara u Nišu, kako bi bar malo dopunila kućne budžete socijalno ugroženih sugrađana. Pakete je dobilo 100 socijalno ugroženih porodica sa područja najveće niške opštine.

Medijana i Unija pekara darovali pakete namirnica za najugroženije u najvećoj niškoj opštini

-Znamo da je ovo daleko od onoga što je potrebno jednom domaćinstvu. Smatramo da će ova mala pomoć ipak značiti sugrađanima koji nemaju nikakve ili nedovoljne prihode da priušte i najosnovnije životne namirnice - rekao je predsednik Gradske opštine Medijana uz napomenu da opština na ovaj način nastavlja saradnju sa Unijom pekara i da će sličnih akcija biti i u narednom periodu. Kocić je pozvao i druge društveno odgovorne kompanije da se priključe narednim akcijama i pokažu društvenu odgovornost na delu. 

Građanima je danas podeljeno po pet kilograma brašna i dva kilograma šećera koje je kupila Unija pekara,  Nipek je obezbedio dva hleba, Milk Haus – litar i po jogurta i pola kilograma sira, Firma Amor 200 g kafe, Beni – dva litra soka, Jumis paket proizvoda i Benlian paletu svojih proizvoda.

Sa firmom Eldi plus i Unijom pekara obezbeđene su i dve sušilice za po 100 peškira za dečije klinike u Nišu a biće im uručene u narednom periodu. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   paketi sa hranom   Unija pekara   gradske opštine   Nebojša Kocić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima