Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Медијана за бебу више: Крај године у највећој нишкој општини у знаку најмлађих

rssBookmark and Share

Ниш 09.12.2019. Јужна Србија Инфо

И крај године која полако одлази у највећој нишкој општини у знаку је најмлађих. Током минулог викенда Градска општина Медијана и Комисија за младе и пронаталитетну политику организовали су још једну у низу акција „Медијана за бебу више“, којом се жели да укаже на значај проширења породице и значај родитељства, a у складу са државном стратегијом у области пронаталитетне политике

Медијана за бебу више: Крај године у највећој нишкој општини у знаку најмлађих

Малишане је по први пут испред  Форум шопинг центра дочекивала Пата, да би у пратњи Микија одлазили  на дружење са другим, драгим ликовима из цртаних филмова. У креативним радионицама имали су прилику да израђују различите предмете у више боја, и понесу их са собом кући. Уз сликање на платну у 3Д формату, деца, али и родитељи и баке и деке, уживали су у дружењу са ликовима из популарне серије Ратови звезда и игри са кловновима.

Ово је први пут да се једна оваква манифестација одржава у нишком Форум центру, са намером да се догађаји највеће нишке општине организују на целој њеној територији.  

У исто време грађанима су дељени флајери са манифестацијама које приказују рад Градске општине Медијана у 2019. години, међу којима најважније место заузимају управо догађаји посвећени новим генерацијама. 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Нова година   Медијана градска општина   Медијана за бебу више   Комисија за пронаталитетну политику   Комисија Света Петка Медијана
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима