Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Medijana za bebu više: Kraj godine u najvećoj niškoj opštini u znaku najmlađih

rssBookmark and Share

Niš 09.12.2019. Južna Srbija Info

I kraj godine koja polako odlazi u najvećoj niškoj opštini u znaku je najmlađih. Tokom minulog vikenda Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku organizovali su još jednu u nizu akcija „Medijana za bebu više“, kojom se želi da ukaže na značaj proširenja porodice i značaj roditeljstva, a u skladu sa državnom strategijom u oblasti pronatalitetne politike

Medijana za bebu više: Kraj godine u najvećoj niškoj opštini u znaku najmlađih

Mališane je po prvi put ispred  Forum šoping centra dočekivala Pata, da bi u pratnji Mikija odlazili  na druženje sa drugim, dragim likovima iz crtanih filmova. U kreativnim radionicama imali su priliku da izrađuju različite predmete u više boja, i ponesu ih sa sobom kući. Uz slikanje na platnu u 3D formatu, deca, ali i roditelji i bake i deke, uživali su u druženju sa likovima iz popularne serije Ratovi zvezda i igri sa klovnovima.

Ovo je prvi put da se jedna ovakva manifestacija održava u niškom Forum centru, sa namerom da se događaji najveće niške opštine organizuju na celoj njenoj teritoriji.  

U isto vreme građanima su deljeni flajeri sa manifestacijama koje prikazuju rad Gradske opštine Medijana u 2019. godini, među kojima najvažnije mesto zauzimaju upravo događaji posvećeni novim generacijama. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Nova godina   Medijana gradska opština   Medijana za bebu više   Komisija za pronatalnu politiku   Komisija Sveta Petka Medijana
@


 


[ Dodaj komentar ]