Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловић: Врање једино спремно за изградњу станова

rssBookmark and Share

Врање 25.01.2018. Јужна Србија Инфо

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић са сарадницима, боравила је јуче у Врању.
Она је, најпре, обишла локацију за изградњу станова за припаднике служби безбедности, где је разговарала са градоначелником Врања др Слободаном Миленковићем.

Михајловић: Врање једино спремно за изградњу станова

Међу присутнима су били и народни посланик Славиша Булатовић, начелник Пчињског округа Срећко Пејковић, руководство Града, директори градских јавних установа и предузећа. Градоначелник Миленковић је рекао да ће на локацији поред ОШ “Светозар Марковић” бити изграђено око 190 станова, односно око 7.500м2, на комплетно инфраструктурно опремљеном земљишту које је у власништву Града.

“Од шест градова, Врање је једини град који је комплетно спреман за изградњу станова. Након обезбеђивања финансијских услова на седници Владе и одабира извођача радова, овде практично може да се гради”, истакла је министарка Михајловић.

Градоначелник Миленковић је рекао, такође, да постоји велико интересовање за куповину станова, јер се у анкети пријавило 458 лица. По урбанистичком пројекту, све стамбене јединице имаће приземље, три спрата и поткровље, чуло се приликом обиласка локације.

Коментара: 0


#   Врање   Зорана Михајловић   станови   Светозар Марковић   изградња   Слободан Миленковић   Славиша Булатовић   безбедносне снаге   Војска Србије   Срећко Пејковић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима