Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mihajlović: Vranje jedino spremno za izgradnju stanova

rssBookmark and Share

Vranje 25.01.2018. Južna Srbija Info

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sa saradnicima, boravila je juče u Vranju.
Ona je, najpre, obišla lokaciju za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti, gde je razgovarala sa gradonačelnikom Vranja dr Slobodanom Milenkovićem.

Mihajlović: Vranje jedino spremno za izgradnju stanova

Među prisutnima su bili i narodni poslanik Slaviša Bulatović, načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković, rukovodstvo Grada, direktori gradskih javnih ustanova i preduzeća. Gradonačelnik Milenković je rekao da će na lokaciji pored OŠ “Svetozar Marković” biti izgrađeno oko 190 stanova, odnosno oko 7.500m2, na kompletno infrastrukturno opremljenom zemljištu koje je u vlasništvu Grada.

“Od šest gradova, Vranje je jedini grad koji je kompletno spreman za izgradnju stanova. Nakon obezbeđivanja finansijskih uslova na sednici Vlade i odabira izvođača radova, ovde praktično može da se gradi”, istakla je ministarka Mihajlović.

Gradonačelnik Milenković je rekao, takođe, da postoji veliko interesovanje za kupovinu stanova, jer se u anketi prijavilo 458 lica. Po urbanističkom projektu, sve stambene jedinice imaće prizemlje, tri sprata i potkrovlje, čulo se prilikom obilaska lokacije.

Komentara: 0


#   Vranje   Zorana Mihajlović   stanovi   Svetozar Marković   izgradnja   Slobodan Milenković   Slaviša Bulatović   bezbednosne snage   Vojska Srbije   Srećko Pejković
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima