Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Клиника за дечију хирургију и ортопедију добила нов операциони сто изузетно високих перформанси

rssBookmark and Share

Ниш 20.06.2022. Јужна Србија Инфо

Клиника за дечију хирургију и ортопедију Универзитетског клинићког центра Ниш, добила је у обећаном року , потпуно нов операциони сто изузетно високих перформанси. Како кажу из те здравствене установе, све захваљујући енергичној реакцији министра здравља у Влади Републике Србије др Златибора Лончара, Министарству здравља и генералном директору УКЦ Ниш проф.др Зорану Перишићу

Клиника за дечију хирургију и ортопедију добила нов операциони сто изузетно високих перформанси

Хирушки сто који је прошлог петка стигао у Ниш ј , према речима директора Клинике за дечију хирургију и ортопедију мр. др Живојина Спасића решење проблема насталог услед оштећења постојећег стола, због чега је отказан одређени број елективних операција.

„Редован хирушки програм ће већ од понедељка бити настављен. Деца чије су операције отказане у овој недељи, биће оперисана у наредних 7 до 10 дана. Свакако, набавка новог хирушког стола ових карактеристика је од изузетног значаја за нашу клинику и све наше пацијенте. Решаен је један од великих проблема операционог блока Клинике за дечију хирургију и ортопедију“, истакао је мр.др Спасић.

Према речима руководства Клинике за дечију хирургију и ортопедију, пацијенти чије су хирушке интервенције отказане, биће благовремено обавештени о новом термину.


#   Ниш   Дечја клиника   Клиника за ортопедију   Клиника за неурохирургију   Универзитетски клинички центар ниш
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима