Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Klinika za dečiju hirurgiju i ortopediju dobila nov operacioni sto izuzetno visokih performansi

rssBookmark and Share

Niš 20.06.2022. Južna Srbija Info

Klinika za dečiju hirurgiju i ortopediju Univerzitetskog klinićkog centra Niš, dobila je u obećanom roku , potpuno nov operacioni sto izuzetno visokih performansi. Kako kažu iz te zdravstvene ustanove, sve zahvaljujući energičnoj reakciji ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibora Lončara, Ministarstvu zdravlja i generalnom direktoru UKC Niš prof.dr Zoranu Perišiću

Klinika za dečiju hirurgiju i ortopediju dobila nov operacioni sto izuzetno visokih performansi

Hiruški sto koji je prošlog petka stigao u Niš j , prema rečima direktora Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju mr. dr Živojina Spasića rešenje problema nastalog usled oštećenja postojećeg stola, zbog čega je otkazan određeni broj elektivnih operacija.

„Redovan hiruški program će već od ponedeljka biti nastavljen. Deca čije su operacije otkazane u ovoj nedelji, biće operisana u narednih 7 do 10 dana. Svakako, nabavka novog hiruškog stola ovih karakteristika je od izuzetnog značaja za našu kliniku i sve naše pacijente. Rešaen je jedan od velikih problema operacionog bloka Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju“, istakao je mr.dr Spasić.

Prema rečima rukovodstva Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju, pacijenti čije su hiruške intervencije otkazane, biće blagovremeno obavešteni o novom terminu.


#   Niš   Dečja klinika   Klinika za ortopediju   Klinika za neurohirurgiju   Univerzitetski klinički centar niš
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima