Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Подршка највеће нишке општине Јелени Здравковић, за одлазак на Олимпијаду роботике у Дубаиу

rssBookmark and Share

Ниш 08.10.2019. Јужна Србија Инфо

Поводом одласка ученице ЕТШ „Мија Станимировић“, Јелене Здравковић, на Олимпијаду роботике у Дубаиу, у Градској општини Медијана приређен пријем.

Подршка највеће нишке општине Јелени Здравковић, за одлазак на Олимпијаду роботике у Дубаиу

Градска општина Медијана помогла је одлазак Јелене Здравковић и њеног ментора, наставника Горана Лучића у Београд, како би се Јелена што боље припремила за престижно такмичење Дубаиу, Међународну олимпијаду у роботици. Да би добила подршку за такмичење светског гласа за талентовану ученицу и наставника, као и директора ове школе Александра Стевановића, у Градској општини Медијана приређен је пријем.

-На овај начин највећа нишка општина наставља да подржава талентоване ученике и пружи им услове да буду што бољи у представљању своје државе. Јелена је једна од њих и ми је свим срцем подржавамо на њеном путу успеха. Градска општина Медијана је увек била уз своје ђаке, посебно ако се својим радом и залагањем истичу- рекао је на пријему председник највеће нишке општине Небојша Коцић, уз напомену да ће општина и у наредном периоду подржавати Јелену у оквиру својих могућности и бити јој на располагању.  

Јелена Здравковић је ученица четвртог разреда Електротехничке школе „Мија Станимировић“ у Нишу. Део је петочланог тима који ће Србију представљати на Међународној олимпијади у роботици, од 24. до 27. октобра 2019. године у Дубаиу, у Уједињеним Арапским Емиратима, уз учешће више од 17 хиљада ученика из целог света. 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Мија Станимировић ЕТШ   Дубаи   Небојша Коцић   роботика   Сајам роботике   Јелена Здравковић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима