Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Podrška najveće niške opštine Jeleni Zdravković, za odlazak na Olimpijadu robotike u Dubaiu

rssBookmark and Share

Niš 08.10.2019. Južna Srbija Info

Povodom odlaska učenice ETŠ „Mija Stanimirović“, Jelene Zdravković, na Olimpijadu robotike u Dubaiu, u Gradskoj opštini Medijana priređen prijem.

Podrška najveće niške opštine Jeleni Zdravković, za odlazak na Olimpijadu robotike u Dubaiu

Gradska opština Medijana pomogla je odlazak Jelene Zdravković i njenog mentora, nastavnika Gorana Lučića u Beograd, kako bi se Jelena što bolje pripremila za prestižno takmičenje Dubaiu, Međunarodnu olimpijadu u robotici. Da bi dobila podršku za takmičenje svetskog glasa za talentovanu učenicu i nastavnika, kao i direktora ove škole Aleksandra Stevanovića, u Gradskoj opštini Medijana priređen je prijem.

-Na ovaj način najveća niška opština nastavlja da podržava talentovane učenike i pruži im uslove da budu što bolji u predstavljanju svoje države. Jelena je jedna od njih i mi je svim srcem podržavamo na njenom putu uspeha. Gradska opština Medijana je uvek bila uz svoje đake, posebno ako se svojim radom i zalaganjem ističu- rekao je na prijemu predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić, uz napomenu da će opština i u narednom periodu podržavati Jelenu u okviru svojih mogućnosti i biti joj na raspolaganju.  

Jelena Zdravković je učenica četvrtog razreda Elektrotehničke škole „Mija Stanimirović“ u Nišu. Deo je petočlanog tima koji će Srbiju predstavljati na Međunarodnoj olimpijadi u robotici, od 24. do 27. oktobra 2019. godine u Dubaiu, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, uz učešće više od 17 hiljada učenika iz celog sveta. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   Mija Stanimirović ETŠ   Dubai   Nebojša Kocić   robotika   Sajam robotike   Jelena Zdravković
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima