Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Медијанин поклон за хиљаду првака: Бесплатно на представу у Луткарском позоришту

rssBookmark and Share

Ниш 02.10.2018. Јужна Србија Инфо

Више од 1000 првака са подручја Градске општине Медијана у наредна три дана видеће представу Луткарског позоришта у Нишу „Цвеће мале Иде“.

Медијанин поклон за хиљаду првака: Бесплатно на представу у Луткарском позоришту

По речима председника Градске општине Медијана Небојше Коцића циљ је, између осталог, да се деци олакша прелазак из детињства у нови период живота.

-У Недељи детета посвећујемо као и сваке године пажњу најмлађима. Ове године то су и бесплатне представе у Луткарском позоришту у Нишу. Многи од њих ће први пут посетити позориште, први пут видети лутке које говоре. Мислим да ће то бити несвакидашњи догађај за децу. Желимо да их одмалена учимо култури, дружењу, новим, али добрим навикама – каже први човек нишке општине, уз захвалност Позоришту лутака у Нишу, али и школама и родитељима што су прихватили руку сарадње.

Представу која је прилагођена  узрасту најмлађих школараца видеће 1023 ученика првог разреда из 10 основних школа са подручја Градске општине Медијана, од 2. до 4. октобра. Са Позориштем лутака у Нишу договорена је и посета првака овој установи, ради ближег упознавања са глумцима који надахњују живот луткама и атмосфером позоришта које чини саставни део одрастања сваког детета у Нишу.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   прваци   Позориште лутака   градске општине   Небојша Коцић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима