Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Представници Града Прокупља обишли дежурне службе у новогодишњој ноћи

rssBookmark and Share

Прокупље 01.01.2023. Јужна Србија Инфо

Дежурне службе, које у новогодишњој ноћи брину о безбедности и здрављу грађана Прокупља, вечерас су обишли заменик градоначелника Прокупља Мирослав Антовић, председник Скупштине града Дејан Лазић и командант касарне у Прокупљу Борко Бућковић.

Представници Града Прокупља обишли дежурне службе у новогодишњој ноћи

Они су најпре посетили запослене у Ургентном центру Опште болнице „Др Алекса Савић“, као и Хитној служби прокупачког Дома здравља, која је прошле недеље пресељена у просторије објекта „Јабука“, у насељу Гарић, у Партизанској улици, иза зграде породилишта.

-Обилазак служби у новогодишњој ноћи је наша традиција којом желимо да покажемо  да нам је стало и да бринемо и о онима који уредно извршавају своје радне задатке, одвојени од својих породица на преласку из старе у Нову годину. Као локална власт наставићемо да радимо у интересу свих грађана, како би нам било још боље у овој, наступајућој 2023. години, рекао је Антовић и захвалио се дежурним службама, које су у сваком моменту приправне и брину о безбедности и здрављу Прокупчана.

Уз пригодне поклоне и захвалност што предано и одговорно брину о безбедности наше земље, нашег града, његове имовине и грађана, представници локалне самоуправе посетили су и припаднике Војске Србије, Сектора за ванредне ситуације и Полицијске управе  Прокупља.

-Вечерас смо са вама да вам, уз мали знак пажње и солидарности, пожелимо срећне новогодишње и божићне празнике, много успеха у раду у Новој 2023. години. И у овим сатима, када су сви са својим породицама, ви сте ту за наше грађане. Са жељом да вам новогодишња ноћ протекне мирно и без икаквих проблема, уз што мање посла, честитам предстојеће празнике вама, али и свим грађанима Прокупља. Желим вам добро здравље и лични и пословни успех, истакао је заменик градоначелника Прокупља Мирослав Антовић, а честиткама се придружио и председник Скупштине града Дејан Лазић.


#   Прокупље   Нова година   Др Алекса Савић болница   ватрогасци   локална самоуправа   Војска Србије
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима