Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predstavnici Grada Prokuplja obišli dežurne službe u novogodišnjoj noći

rssBookmark and Share

Prokuplje 01.01.2023. Južna Srbija Info

Dežurne službe, koje u novogodišnjoj noći brinu o bezbednosti i zdravlju građana Prokuplja, večeras su obišli zamenik gradonačelnika Prokuplja Miroslav Antović, predsednik Skupštine grada Dejan Lazić i komandant kasarne u Prokuplju Borko Bućković.

Predstavnici Grada Prokuplja obišli dežurne službe u novogodišnjoj noći

Oni su najpre posetili zaposlene u Urgentnom centru Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, kao i Hitnoj službi prokupačkog Doma zdravlja, koja je prošle nedelje preseljena u prostorije objekta „Jabuka“, u naselju Garić, u Partizanskoj ulici, iza zgrade porodilišta.

-Obilazak službi u novogodišnjoj noći je naša tradicija kojom želimo da pokažemo  da nam je stalo i da brinemo i o onima koji uredno izvršavaju svoje radne zadatke, odvojeni od svojih porodica na prelasku iz stare u Novu godinu. Kao lokalna vlast nastavićemo da radimo u interesu svih građana, kako bi nam bilo još bolje u ovoj, nastupajućoj 2023. godini, rekao je Antović i zahvalio se dežurnim službama, koje su u svakom momentu pripravne i brinu o bezbednosti i zdravlju Prokupčana.

Uz prigodne poklone i zahvalnost što predano i odgovorno brinu o bezbednosti naše zemlje, našeg grada, njegove imovine i građana, predstavnici lokalne samouprave posetili su i pripadnike Vojske Srbije, Sektora za vanredne situacije i Policijske uprave  Prokuplja.

-Večeras smo sa vama da vam, uz mali znak pažnje i solidarnosti, poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike, mnogo uspeha u radu u Novoj 2023. godini. I u ovim satima, kada su svi sa svojim porodicama, vi ste tu za naše građane. Sa željom da vam novogodišnja noć protekne mirno i bez ikakvih problema, uz što manje posla, čestitam predstojeće praznike vama, ali i svim građanima Prokuplja. Želim vam dobro zdravlje i lični i poslovni uspeh, istakao je zamenik gradonačelnika Prokuplja Miroslav Antović, a čestitkama se pridružio i predsednik Skupštine grada Dejan Lazić.


#   Prokuplje   Nova godina   Dr Aleksa Savić bolnica   vatrogasci   lokalna samouprava   Vojska Srbije
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima