Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пројекат за младе "Твоја прва зарада"

rssBookmark and Share

05.10.2016. Јужна Србија Инфо

Невладина организација ,„Смарт“ група, у сарадњи са Канцеларијом за младе града Ниша, одржали су први час пројекта „Твоја прва зарада“, који има за циљ едукацију младих људи из области програмирања и израде веб сајтова.

Пројекат за младе "Твоја прва зарада"

Канцеларија за младе већ дуже време веома упешно сарађује са „Смарт“ групом. Разлог због кога је канцеларија за младе подржала овај пројекат је зато што омогућава младима да зараде преко интернета. Веб дизајн, програмирање, ИТ техенологија је нешто што се данас тражи, зато мислим да ће овај пројекат дати младима знање да сами могу да започну свој посао. Предност је у томе што овај посао могу да обављају од куће са својих рачунара – рекао је Стеван Живковић, координатор канцеларије за младе. 

„Твоја прва зарада“ је пројекат који финансира град Ниш. Обука се одржава у омладинској канцеларији, трајаће два месеца, са часовима у трајању од 90 минута 2-3 пута недељно. Група се састоји од 30 учесника, који, од 280 који су се пријавили за ову обуку. Часове држати професор информатике Далибор Тодоровић. 

Представница „Смарт“ групе, Јована Јовановић, искористила је прилику да се захвали свим учесницима, и да каже, да ће се због великог броја заитересованих потрудити да у сарадњи са канцеларијом за младе и градом организују још једну обуку оваквог типа. 

Свим полазницима на крају обуке биће додељени сертификати. 


#   млади   Канцеларија за младе   зарада   Стеван Живковић   Смарт група   Јована Јовановић   Далибор Тодоровић   Ана Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима