Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Развијање предузетничких вештина: Признање за Млекарску школу “Др Обрен Пејић“ из Пирота

rssBookmark and Share

Пирот 05.03.2019. Данас

Млекарска школа "Др Обрен Пејић" из Пирота добитник је награде за допринос образовању и развијању предузетничких вештина.

Развијање предузетничких вештина: Признање за Млекарску школу “Др Обрен Пејић“ из Пирота

У организацији Ротари Дистрикта 2483 Србије и Црне Горе, а у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије обезбеђене су донације за успешне младе људе и установе за младе који су постигли значајне резултате у прошлој години. Пиротска Млекарска школа је добила шест рачунара и биће искоришћена за квалитетнију организацију наставних активности.

Додела награда организована је 2. марта у београдском хотелу „Метропол“.

У присуству челника Ротари клуба, представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја, америчког амбасадора Кајла Скота и других високих званица, награду је у име Млекарске школе примио директор Ненад Ђорђевић.

„Велика је част да се име Млекарске школе налази међу пет одабраних школа у Србији. Дивно је бити награђен међу неколицином најбољих ученика Србије, који су име своје земље проносили широм међународних олимпијада знања. Захваљујем се Ротари клубу Србије и Министарству просвете науке и технолошког развоја који су препознали наш рад и наше активности на пољу образовања. Ова награда импонује и чини нас поносним на резултате које смо постигли у претходној години, али и обавезује да наставимо са квалитетним и преданим радом. Лепша и боља Србија је мото ове награде, а млади и образовани људи и школе су њена најлепша страна. Почаствован сам што се име Млекарске школе још једном нашло и чуло међу најбољим школама Србије“, рекао је том приликом Ђорђевић.

У име Министарства просвете помоћник министра за дигитализацију Александар Стојановић истакао је да је њихов циљ да најбоље ученике и школе промовишу.

З. Панић, Данас

Коментара: 0


#   Пирот   Министарство просвете   Александар Стојановић   Ненад Ђорђевић   Амбасада САД   Млекарска школа Пирот   Ротари клуб   Кајл Скот
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима