Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Са по 50 хиљада динара награђени најбољи студенти и дипломци нишког Универзитета

rssBookmark and Share

Ниш 31.01.2023. Јужна Србија Инфо

Најбољим студентима и дипломцима Универзитета у Нишу који су високо образовање завршили са просечном оценом 10, градоначелница Драгана Сотировски уручила је награде за постигнуте успехе. Новчане награде у висини од 50 хиљада динара добило је 13 најбољих студената Факултета Универзитета у Нишу и 16 дипломираних студената.

Са по 50 хиљада динара награђени најбољи студенти и дипломци нишког Универзитета

Знање које сте стекли током школовања нико не може да вам одузме, а то је највеће благо. Ви сте понос ваших родитеља, нашег града и целе државе и наша порука је да се тим знањем борите за боље сутра нашег града и наше државе. Честитам вам и поручујем да останете овде. Доказали сте да се знањем постижу резултати и немојте да вам пут буде иностраство. Будите истрајни, верујте у боље сутра, а ми ћемо се трудити да направимо услове и створимо амбијент у којем ћете моћи да живите, радите, стварате породицу и да се заједно боримо за нове генерације, поручила је градоначелница уручујући награде најбољим студентима.

Професор Властимир Николић, проректор Универзитета у Нишу, честитајући студентима изразио је наду да ће они наставити усавршавање у Србији или да ће се после стицања нових знања и искустава у Европи, вратити у свој град.

Најбољим студентима уручене су, поред новчаних награда, и дипломе, а најбољи дипломци су осим новца добили и томбаке. Град је за ову намену издвојио укупно 1.450.000 динара.


#   Ниш   Драгана Сотировски   новчане награде   Универзитет у Нишу   најбољи студенти
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима