Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sa po 50 hiljada dinara nagrađeni najbolji studenti i diplomci niškog Univerziteta

rssBookmark and Share

Niš 31.01.2023. Južna Srbija Info

Najboljim studentima i diplomcima Univerziteta u Nišu koji su visoko obrazovanje završili sa prosečnom ocenom 10, gradonačelnica Dragana Sotirovski uručila je nagrade za postignute uspehe. Novčane nagrade u visini od 50 hiljada dinara dobilo je 13 najboljih studenata Fakulteta Univerziteta u Nišu i 16 diplomiranih studenata.

Sa po 50 hiljada dinara nagrađeni najbolji studenti i diplomci niškog Univerziteta

Znanje koje ste stekli tokom školovanja niko ne može da vam oduzme, a to je najveće blago. Vi ste ponos vaših roditelja, našeg grada i cele države i naša poruka je da se tim znanjem borite za bolje sutra našeg grada i naše države. Čestitam vam i poručujem da ostanete ovde. Dokazali ste da se znanjem postižu rezultati i nemojte da vam put bude inostrastvo. Budite istrajni, verujte u bolje sutra, a mi ćemo se truditi da napravimo uslove i stvorimo ambijent u kojem ćete moći da živite, radite, stvarate porodicu i da se zajedno borimo za nove generacije, poručila je gradonačelnica uručujući nagrade najboljim studentima.

Profesor Vlastimir Nikolić, prorektor Univerziteta u Nišu, čestitajući studentima izrazio je nadu da će oni nastaviti usavršavanje u Srbiji ili da će se posle sticanja novih znanja i iskustava u Evropi, vratiti u svoj grad.

Najboljim studentima uručene su, pored novčanih nagrada, i diplome, a najbolji diplomci su osim novca dobili i tombake. Grad je za ovu namenu izdvojio ukupno 1.450.000 dinara.


#   Niš   Dragana Sotirovski   novčane nagrade   Univerzitet u Nišu   najbolji studenti
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima