Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шта је спорно око торте и награде, следи тужба?!

rssBookmark and Share

Ниш 01.03.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Учесник 7. Међународне хуманитарне изложбе торти и славских колача "Тортијаде" у Нишу, млади Сврљижанин Саша Алексић напустио је манифетацију, незадовољан освојеним четвртим местом. Остаје нејасно зашто је са собом понео и торту коју је израдио, када је изложба хуманитарног карактера и слаткиши се деле социјални установама и школама.

Сретен Докић,  Фото: Јужна Србија Инфо
Сретен Докић, Фото: Јужна Србија Инфо

Како нам је објаснио председник Уније занатлија и предузетника региона Јужна Србија, Сретен Докић, Алексић је напустио манифестацију назадовољан одлуком жирија. 

"Младић је талентован, али наше пропозиције недозвољавају употребу жице и осталих нејестивих материјала при изради посластица, које одлазе у руке најмалђих", рекао је Докић и додао како изражава сумњу да је спорна торта била јестива, а као прилог томе иде и Алексићева објава на Фејсбуку и датум од 19. фебруара, када је правио торту.

Фото: Саша Алексић Фејсбук

"Признаћете да торта која стоји осам и више дана није увек за употребу", додао је Докић.

Унија занатлија и предузетника регион Јужна Србија, поднеће тужбу против Саше Алексића из Сврљига, због његових изјава у медијима које нарашавају углед манифестације и саме Уније, завршио је Сретен Докић.

Коментара: 0


#   Ниш   Јужна Србија регион   тужба   Унија занатлија   Срећко Докић   Тортијада   Саша Алексић
@


 


[ Додај коментар ]