Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Студентима по 10.000 динара

rssBookmark and Share

Прокупље 25.12.2014. Јужна Србија Инфо

Управни одбор Фонда за таленте Општине Прокупље на конференцији за новинаре саопштио је одлуку о додели једнократне новчане награде у износу од 10.000 динара студентима из нашег града, са просеком изнад 9.00.

Студентима по 10.000 динара

Укупан износ новчаних награда је 690.000 динара, од тога је 670.000 припало студентима, а 20.000 динара добила је ученица средње школе која је освојила другу награду на Републичком такмичењу балетских школа.

- Ових 67 студената је понос нашег града и ми смо увек задовољни и срећни када можемо макар мало да олакшамо и њима и њиховим родитељима на овај начин. Награда јесте скромна, али биће им од користи, рекао је председник Фонда за финансирање талената Општине Прокупље др Небојша Чоловић.

Честиткама на великом успеху, студентима који су остварили изузетне резултате на својим факултетима, придружили су се и заменик председника Општине Прокупље Илија Ђедовић и члан Општинског већа задужен за просвету Милан Аранђеловић.

Награђени студенти до 31. децембра треба да дођу у Општину Прокупље и у канцеларији број 39 потпишу да су примили Одлуку о додели једнократне новчане награде, како би општинска служба после тога могла средства да пребаци на рачун студента.

Коментара: 0


#   Прокупље   студенти   Илија Ђедовић   Фонд за таленте   новчане награде   средње школе   Милан Аранђеловић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима