Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град Прокупље новчано наградио 92 студента

rssBookmark and Share

Прокупље 14.12.2020. Јужна Србија Инфо

Комисија за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавање надарених ученика и студента, донела је Решење којим ће 92 студента са подручја Прокупља добити новчану награду у износу од по 33.000 динара. За ту намену, Град Прокупље је из буџета издвојио укупно 3.036.00,00 динара.

Град Прокупље новчано наградио 92 студента

Потписивање уговора са студентима, биће организовано, од 15. до 17. децембра у скупштинској сали зграде Градске управе Прокупља, од 11 до 13 сати. Првих тридесет студената, са списка треба да дођу у уторак 15. децембра, студенти од редног броја 31 до 60, уговоре ће потписивати 16. децембра, а остали 17. децембра 2020. године. Добитници новчаних средстава, који због обавеза не могу да дођу у заказано време, могу да се накнадно договоре за термин и око других детаља са саветником за културу Градске управе Миладином Милосављевићем, на телефон: 064 8587785.

Приликом потписивања уговора, студент треба да понесе следећу документацију: личну карту, картицу са бројем текућег рачуна (ради провере броја). Лица која потписују уговоре у име студента, морају са собом, да понесу и овлашћење, оверено код нотара.

На конкурс за доделу једнократних новчаних награда, који је трајао до 15. новембра, пристигло је 95 захтева које је комисија разматрала, а од којих само три није испуњавало услове конкурса.

Право на једнократну новчану награду остварују студенти који се финансирају из републичког буџета, имају просек оцена 9 и више, први пут уписују наредну годину студија и имају пребивалиште на територији Прокупља.

Списак награђених студената; линк

Коментара: 0


#   Прокупље   студенти   награда   новчане награде   Комисија за подстицај талентованим студентима
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима