Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grad Prokuplje novčano nagradio 92 studenta

rssBookmark and Share

Prokuplje 14.12.2020. Južna Srbija Info

Komisija za dodelu novčanih sredstava za podsticanje obrazovanja i usavršavanje nadarenih učenika i studenta, donela je Rešenje kojim će 92 studenta sa područja Prokuplja dobiti novčanu nagradu u iznosu od po 33.000 dinara. Za tu namenu, Grad Prokuplje je iz budžeta izdvojio ukupno 3.036.00,00 dinara.

Grad Prokuplje novčano nagradio 92 studenta

Potpisivanje ugovora sa studentima, biće organizovano, od 15. do 17. decembra u skupštinskoj sali zgrade Gradske uprave Prokuplja, od 11 do 13 sati. Prvih trideset studenata, sa spiska treba da dođu u utorak 15. decembra, studenti od rednog broja 31 do 60, ugovore će potpisivati 16. decembra, a ostali 17. decembra 2020. godine. Dobitnici novčanih sredstava, koji zbog obaveza ne mogu da dođu u zakazano vreme, mogu da se naknadno dogovore za termin i oko drugih detalja sa savetnikom za kulturu Gradske uprave Miladinom Milosavljevićem, na telefon: 064 8587785.

Prilikom potpisivanja ugovora, student treba da ponese sledeću dokumentaciju: ličnu kartu, karticu sa brojem tekućeg računa (radi provere broja). Lica koja potpisuju ugovore u ime studenta, moraju sa sobom, da ponesu i ovlašćenje, overeno kod notara.

Na konkurs za dodelu jednokratnih novčanih nagrada, koji je trajao do 15. novembra, pristiglo je 95 zahteva koje je komisija razmatrala, a od kojih samo tri nije ispunjavalo uslove konkursa.

Pravo na jednokratnu novčanu nagradu ostvaruju studenti koji se finansiraju iz republičkog budžeta, imaju prosek ocena 9 i više, prvi put upisuju narednu godinu studija i imaju prebivalište na teritoriji Prokuplja.

Spisak nagrađenih studenata; link

Komentara: 0


#   Prokuplje   studenti   nagrada   novčane nagrade   Komisija za podsticaj talentovanim studentima
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima