Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Po 30 hiljada za najbolje studente u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 20.12.2019. Južna Srbija Info

Najbolji studenti i postdiplomci, njih 83, koji imaju prebivalište na teritoriji Prokuplja, danas su u Gradskoj kući, potpisali ugovore za dobijanje jednokratne nagrade u vrednosti od 30.000 dinara. Ovo su dobili studenti čiji je prosek ocena na studijama iznad devet, a za tu namenu, Grad Prokuplje je izdvojio 2,5 miliona dinara.

Po 30 hiljada za najbolje studente u Prokuplju

-Ponosimo se time da vas je svake godine više i da možemo da vas nagradimo na ovaj način. Gde god otputujem, ono čime se najpre pohvalim jeste upravo vi. Vi ste naš ponos, nastavite ovako da učite i uvek ćemo vas nagraditi za vaš trud i rad. Naša vrata su uvek otvorena za sve vas. Trudićemo se da u Prokuplju stvorimo dobre uslove za život i rad i otvorimo nova radna mesta, kako biste jednoga dana i vi mogli da se zaposlite i živite i stvarate ovde bolji život za svoju decu, istakao je gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i poželeo dobitnicima nagrada svu sreću u učenju i životu.

Nagrađeni studenti, koji danas nisu potpisali ugovore, mogu to da urade u ponedeljak, 23. decembra, u kancelariji Gradske uprave broj 38. Ukoliko ugovore potpisuju roditelji nagrađenih studenata, to će moći da urade samo uz ovlašćenje notara.

Komentara: 0


#   Prokuplje   studenti   nagrada
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima