Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Прокупљу и даље нема плаћања за децу која у овом периоду не похађају вртиће

rssBookmark and Share

Прокупље 16.05.2020. Јужна Србија Инфо

Градско веће у Прокупљу, донело је одлуку да родитељи, чија деца у овом периоду не похађају вртић, неће имати обавезу да плате накнаду за боравак.

У Прокупљу и даље нема плаћања за децу која у овом периоду не похађају вртиће

Од 11. маја у Предшколској установи „Невен“, тачније у објектима „Бисери“ и „Бајка“ борави петнесторо деце, чији родитељи морају да буду на својим радним местима. Родитељи деце која су остала код куће, не морају да брину за места својих малишана, јер ће их она сачекати, кад се буду створили услови за њихов повратак.

За пријем деце у вртиће у овом временском периоду, родитељи су морали да доставе потврду послодавца да је њихово присуство на послу неопходно, као и лекарско уверење, које се доставља при редовном упису детета у вртић.

Предшколска установа „Невен“ је набавила комплетну заштитну опрему за све запослене, како би се обезбедила максимална заштита од инфекције и испоштовале све мере предострожности.

Иначе, објекте ове установе, похађа око 700 малишана, који су и током ванредног стања били активни путем вибер групе, где су свакодневно у контакту са васпитачицама, похађали предвиђени наставни програм.

Коментара: 0


#   Прокупље   ПУ Невен   Коронавирус
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима