Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Врањанац каже да је грешком примио и "Фајзерову" и кинеску вакцину (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Врање 01.03.2021. М.Н. РТС, Јужна Србија Инфо

Слађан Антић из Врања тврди да је примио две различите вакцине. Како је изјавио за РТС, прво је примио "Фајзерову", а затим је ревакцинисан кинеском "Синофарм" вакцином.

Фото: РТС screenshot
Фото: РТС screenshot

Слађан Антић каже за РТС да је прву дозу "Фајзерове" вакцине примио у Дому здравља у Врању, а да је за другу дозу добио СМС из Е-управе да у заказано време дође у спортску халу. 

"Док сам разговарао са доктором, дошла је медицинска сестра, скинуо сам блузу и дуксерицу, дала ми је вакцину, а затим и потврду да сам ревакцинисан. У разговору, доктор који ми је пријатељ ми каже - супер је ова кинеска вакцина коју си примио, она је екстра. Ја изненађен питам - како кинеска, ја сам примио 'Фајзерову' вакцину и ту је онда настао метеж", наводи Антић.

Додаје да је два дана након вакцинације завршио у болници, где је, како каже, примао растворе.

"Немам појма на чему сам, да ли сам вакцинисан два пута, да ли сам ревакцинисан, да ли ће да се деси нека нуспојава. Имао сам проблема, био сам прошле недеље, два дана после примања друге дозе вакцине на ургентној медицини, четири сата сам примао неке растворе, не знам већ шта, па су ме послали на интерно, за болницу", објашњава Антић.

У Здравственом центру су рекли РТС-у да је заседала стручна комисија и да је у току унутрашњи надзор.

ВИДЕО:


#   Врање   РТС   Здравствени центар Врање   Коронавирус   Фајзер вакцина   кинеска вакцина   Слађан Антић
@rts_vesti @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима