Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vranjanac kaže da je greškom primio i "Fajzerovu" i kinesku vakcinu (VIDEO)

rssBookmark and Share

Vranje 01.03.2021. M.N. RTS, Južna Srbija Info

Slađan Antić iz Vranja tvrdi da je primio dve različite vakcine. Kako je izjavio za RTS, prvo je primio "Fajzerovu", a zatim je revakcinisan kineskom "Sinofarm" vakcinom.

Foto: RTS screenshot
Foto: RTS screenshot

Slađan Antić kaže za RTS da je prvu dozu "Fajzerove" vakcine primio u Domu zdravlja u Vranju, a da je za drugu dozu dobio SMS iz E-uprave da u zakazano vreme dođe u sportsku halu. 

"Dok sam razgovarao sa doktorom, došla je medicinska sestra, skinuo sam bluzu i duksericu, dala mi je vakcinu, a zatim i potvrdu da sam revakcinisan. U razgovoru, doktor koji mi je prijatelj mi kaže - super je ova kineska vakcina koju si primio, ona je ekstra. Ja iznenađen pitam - kako kineska, ja sam primio 'Fajzerovu' vakcinu i tu je onda nastao metež", navodi Antić.

Dodaje da je dva dana nakon vakcinacije završio u bolnici, gde je, kako kaže, primao rastvore.

"Nemam pojma na čemu sam, da li sam vakcinisan dva puta, da li sam revakcinisan, da li će da se desi neka nuspojava. Imao sam problema, bio sam prošle nedelje, dva dana posle primanja druge doze vakcine na urgentnoj medicini, četiri sata sam primao neke rastvore, ne znam već šta, pa su me poslali na interno, za bolnicu", objašnjava Antić.

U Zdravstvenom centru su rekli RTS-u da je zasedala stručna komisija i da je u toku unutrašnji nadzor.

VIDEO:

video...

Komentara: 0


#   Vranje   RTS   Zdravstveni centar Vranje   Koronavirus   Fajzer vakcina   kineska vakcina   Slađan Antić
@rts_vesti @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima