Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Зелено и чисто“, уклањање дивљих депонија, Министарство за заштиту животне средине и Град реализују пројекат за чистији Ниш

rssBookmark and Share

Ниш 06.07.2023. Јужна Србија Инфо

Са Министарством за заштиту животне средине Град Ниш потписао је уговор о суфинансирању пројекта „Зелено и чисто“ којим је предвиђено уклањање дивљих депонија и превенција нелегалног одлагања отпада на територији града у 2023. години.

„Зелено и чисто“, уклањање дивљих депонија, Министарство за заштиту животне средине и Град реализују пројекат за чистији Ниш

Укупна вредност пројекта је 5.625.000,00 динара, од чега Министарство заштите животне средине суфинансира пројекат средствима у износу од 4.500.000,00 динара, а Град Ниш обезбеђује остатак пара у износу од 1.125.000,00 динара.

Пројектом „Зелено и чисто“ биће уклоњено 10 дивљих депонија укупне запремине око 2600 кубних метара, и то са територија свих 5 градских општина, а посао ће бити поверен ЈКП „Медиана“ Ниш.

Уговор су у Београду потписали министарка за заштиту животне средине Ирена Вујовић и заменица градоначелнице Ниша Душица Давидовић.

 


#   Ниш   Душица Давидовић   дивља депонија   Министарство за заштиту животне средине   Зелено и чисто пројекат
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима