Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

„Zeleno i čisto“, uklanjanje divljih deponija, Ministarstvo za zaštitu životne sredine i Grad realizuju projekat za čistiji Niš

rssBookmark and Share

Niš 06.07.2023. Južna Srbija Info

Sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine Grad Niš potpisao je ugovor o sufinansiranju projekta „Zeleno i čisto“ kojim je predviđeno uklanjanje divljih deponija i prevencija nelegalnog odlaganja otpada na teritoriji grada u 2023. godini.

„Zeleno i čisto“, uklanjanje divljih deponija, Ministarstvo za zaštitu životne sredine i Grad realizuju projekat za čistiji Niš

Ukupna vrednost projekta je 5.625.000,00 dinara, od čega Ministarstvo zaštite životne sredine sufinansira projekat sredstvima u iznosu od 4.500.000,00 dinara, a Grad Niš obezbeđuje ostatak para u iznosu od 1.125.000,00 dinara.

Projektom „Zeleno i čisto“ biće uklonjeno 10 divljih deponija ukupne zapremine oko 2600 kubnih metara, i to sa teritorija svih 5 gradskih opština, a posao će biti poveren JKP „Mediana“ Niš.

Ugovor su u Beogradu potpisali ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović i zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović.

 

Komentara: 0


#   Niš   Dušica Davidović   divlja deponija   Ministarstvo za zaštitu životne sredine   Zeleno i čisto projekat
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima