Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Значајна донација Геоксa - подршка лекарима и медицинском особљу

rssBookmark and Share

Врање 11.04.2020. Јужна Србија Инфо

Град Врање добио jе 2.000.000 динара новчане донациjе од италиjанског ГЕОКС–а, коjи послуjе у Врању.

Значајна донација Геоксa - подршка лекарима и медицинском особљу

У саопштењу коjе jе потписао  председник италиjанског ГЕОКС–а, Марио Моретти Полегато, наводи се да оваj реномирани произвођач обуће осећа моралну дужност да пружи подршку лекарима и медицинском особљу коjе jе на првоj линиjи фронта у борби против ЦОВИДА-19 и помогне локалноj заjедници.

"Овим гестом, такође, желим да изразим нашу моралну подршку институциjама и њиховом особљу, коjи предузимаjу све мере како би у овим одлучним тренуцима спасили људске животе. Ово jе подршка и израз саосећања и свим грађанима Врања, посебно поjединцима коjи су оболели и њиховим породицама коjе се боре против коронавируса’’, наводи се између осталог у саопштењу председника италиjанског ГЕОКС–а.

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић изразио jе дубоку захвалност италиjанском ГЕОКС–у, нагласивши да се jош jедном показало да су инвеститори коjи послуjу у Врању друштвено одговорни и високо морални.

,,Оваj новац биће искоришћен за потребе Апотеке Врање и набавку и производњу дезинфекционих средстава и медицинског алкохола, коjи су неопходни у борби против ширења коронавируса’’, рекао jе градоначелник др Миленковић.

Коментара: 0


#   Врање   донација   Геокс   здравствени радници   Коронавирус
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима