Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Značajna donacija Geoksa - podrška lekarima i medicinskom osoblju

rssBookmark and Share

Vranje 11.04.2020. Južna Srbija Info

Grad Vranje dobio je 2.000.000 dinara novčane donacije od italijanskog GEOKS–a, koji posluje u Vranju.

Značajna donacija Geoksa - podrška lekarima i medicinskom osoblju

U saopštenju koje je potpisao  predsednik italijanskog GEOKS–a, Mario Moretti Polegato, navodi se da ovaj renomirani proizvođač obuće oseća moralnu dužnost da pruži podršku lekarima i medicinskom osoblju koje je na prvoj liniji fronta u borbi protiv COVIDA-19 i pomogne lokalnoj zajednici.

"Ovim gestom, takođe, želim da izrazim našu moralnu podršku institucijama i njihovom osoblju, koji preduzimaju sve mere kako bi u ovim odlučnim trenucima spasili ljudske živote. Ovo je podrška i izraz saosećanja i svim građanima Vranja, posebno pojedincima koji su oboleli i njihovim porodicama koje se bore protiv koronavirusa’’, navodi se između ostalog u saopštenju predsednika italijanskog GEOKS–a.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković izrazio je duboku zahvalnost italijanskom GEOKS–u, naglasivši da se još jednom pokazalo da su investitori koji posluju u Vranju društveno odgovorni i visoko moralni.

,,Ovaj novac biće iskorišćen za potrebe Apoteke Vranje i nabavku i proizvodnju dezinfekcionih sredstava i medicinskog alkohola, koji su neophodni u borbi protiv širenja koronavirusa’’, rekao je gradonačelnik dr Milenković.

Komentara: 0


#   Vranje   donacija   Geoks   zdravstveni radnici   Koronavirus
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima