Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

30 минута са проф. др Живићем

rssBookmark and Share

Алексинац 02.03.2015. Д. Остојић

Разговарали смо са "државним чиновником" кога су у само 30 дана сменили чак 2 пута.

30 минута са проф. др Живићем

Прво са места председника УО Специјалне болнице у Соко бањи, а други пут са места помоћника директора нишког Клиничког центра. На примеру проф. др Саше Живића српско здравство је показало да имА стручан и признат човек у систему здравства представља терет, и то само зато што указује на видљиве проблеме у систему, и зато што је о тим проблемима рад да говори јавно. Управо су га у средствима јавног информисања и сменили са места помоћника директора КЦ Ниш. То је први случај у историји српске државе да један директор свог најближег сарадника смењује у току једне ТВ емисије.

У интервјуу можете чути да је министар Лончар најзаузетији министар, па ни три месеца активне потраге за њим, није могуће да се до њега дође и добије одговор на званично питање. Професор Живић је 20 пута писао и премијеру Вучићу, али изгледа да је то мали ниво упорности да би један универзитетски професор дошао до одговора од премијера Александра Вучића.

Емисија траје 30 минута. Послушајте.

video...

Коментара: 1


#   Алексинац   Сокобања   Душан Остојић   здравство   Саша Живић   интервју
@zubarcina @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    Siniša Milošević, 03.03.2015.:
    Ja živim u maloj, zaostaloj, banana mesnoj zajednici, pravoslavnoj džamahiriji Srbiji...a vi? Sa drveta sam sišao, iz pećine još nisam izašao, a ka'ću, ne znam, iako su mi to obećali pre više od 50 godina.


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима