Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Свечано отварање Концертне сезоне - Дамама на дар

rssBookmark and Share

Ниш 02.03.2018. Јужна Србија Инфо

Факултет уметности у Нишу са поносом најављује свечано отварање Концертне сезоне ФУ 2018. традиционалним ревијалним концертом "Дамама на дар" и изложбом "Плакати 2013-2017.". Отварање изложбе и концерт "Дамама на дар 6" ће се одржати у среду 07. марта 2018. године са почетком у 20 сати у Концертно-изложбеном простору ФУ, Књажевачка 2а. Улаз је бесплатан.

Свечано отварање Концертне сезоне - Дамама на дар

Као поклон дамама за Дан жена, публика ће имати прилику и задовољство да ужива у извођењу талентованих студената, победника многобројних такмичења и да погледа изложбу на којој ће бити изложени плакати студената Департмана за примењене уметности, под менторством проф. мр Славице Драгосавац, креирани за Концертну сезону ФУ.

Детаљан програм концерта можете погледати на сајту Концертне сезоне ФУ.

Овим концертом, Факултет уметности најављује богату Концертну сезону ФУ 2018. у оквиру које ће се реализовати и концерти Конкурса Концертно-изложбеног простора ФУ. У освеженом простору са модернијом опремом, желимо да својим посетиоцима пружимо несвакидашње уживање у извођењу класичне и уметничке музике талентованих студената и професора као и гостујућих еминентних уметника из земље и света.

Факултет уметности у Нишу добитник је награде "Организатор године" за Концертну сезону ФУ коју додељује реномирани магазин "Музика класика" за 2016. годину. Свечана додела одржана је у Музеју Народног позоришта у Београду 2. фебруара 2017. године.


#   Ниш   Факултет уметности   концерт   Дан жена   Дамама на дар концерт
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима