Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

16. Олимпијада спорта, здравља, културе и екологије трећег доба Ниш – 2023. у Светосавском парку

rssBookmark and Share

Ниш 01.09.2023. Јужна Србија Инфо

У парку Свети Сава, у суботу, 2. септембра ове године, у суорганизацији Градске општине Медијана, одржаће се „16. Олимпијада спорта, здравља, културе и екологије трећег доба Ниш – 2023“.

16. Олимпијада спорта, здравља, културе и екологије трећег доба Ниш – 2023. у Светосавском парку

Олимпијаду ће након дочека, свечаног дефилеа и постројавања екипа учесника, у 10 сати и 30 минута, када је предвиђен и почетак спортских такмичења, свечано отворити министар за бригу о селу, Милан Кркобабић. 
Тачно у подне, министар ће обићи штандове и активности олимпијаде. 

Забавни програм, као и проглашење победника, одржаће се у 17 сати, након чега ће 16.Олимпијада спорта, здравља, културе и екологије трећег доба Ниш – 2023“, бити затворена.

Учесници овогодишње Олимпијаде, као и бројни гости и суграђани, уживаће у културном делу манифестације, изложби слика, домаћој радиности и народним рукотворинама, а програм ће 3.септембра, бити настављен уз обилазак знаменитости Ниша.

У оквиру овог догађаја, биће одржан и Базар здравља у сарадњи са Домом здравља у Нишу,  који се по други пут организује у Светосавском парку, уз подршку ГО Медијана.

Градска општина Медијана подржава овакве и сличне манифестације, које промовишу не само здравље, културу, заштиту животне средине, већ и активну и креативну старост.  На овај начин, својим активностима припадници трећег доба, показују одговорност према себи, друштву и према младима, дајући прави пример. 

 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Дом здравља Ниш   Милан Кркобабић   Базар здравља   Треће доба олимпијада
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима