Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

16. Olimpijada sporta, zdravlja, kulture i ekologije trećeg doba Niš – 2023. u Svetosavskom parku

rssBookmark and Share

Niš 01.09.2023. Južna Srbija Info

U parku Sveti Sava, u subotu, 2. septembra ove godine, u suorganizaciji Gradske opštine Medijana, održaće se „16. Olimpijada sporta, zdravlja, kulture i ekologije trećeg doba Niš – 2023“.

16. Olimpijada sporta, zdravlja, kulture i ekologije trećeg doba Niš – 2023. u Svetosavskom parku

Olimpijadu će nakon dočeka, svečanog defilea i postrojavanja ekipa učesnika, u 10 sati i 30 minuta, kada je predviđen i početak sportskih takmičenja, svečano otvoriti ministar za brigu o selu, Milan Krkobabić. 
Tačno u podne, ministar će obići štandove i aktivnosti olimpijade. 

Zabavni program, kao i proglašenje pobednika, održaće se u 17 sati, nakon čega će 16.Olimpijada sporta, zdravlja, kulture i ekologije trećeg doba Niš – 2023“, biti zatvorena.

Učesnici ovogodišnje Olimpijade, kao i brojni gosti i sugrađani, uživaće u kulturnom delu manifestacije, izložbi slika, domaćoj radinosti i narodnim rukotvorinama, a program će 3.septembra, biti nastavljen uz obilazak znamenitosti Niša.

U okviru ovog događaja, biće održan i Bazar zdravlja u saradnji sa Domom zdravlja u Nišu,  koji se po drugi put organizuje u Svetosavskom parku, uz podršku GO Medijana.

Gradska opština Medijana podržava ovakve i slične manifestacije, koje promovišu ne samo zdravlje, kulturu, zaštitu životne sredine, već i aktivnu i kreativnu starost.  Na ovaj način, svojim aktivnostima pripadnici trećeg doba, pokazuju odgovornost prema sebi, društvu i prema mladima, dajući pravi primer. 

 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   Dom zdravlja Niš   Milan Krkobabić   Bazar zdravlja   Treće doba olimpijada
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima