Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Девенпорт у Бујановцу, Врању и Владичином Хану

rssBookmark and Share

Врање 05.10.2013. Autor: Z.N.

Шеф Делегације Европске уније у Србији, амбасадор Мајкл Девенпорт боравиће почетком наредне седмице у Бујановцу, Врању и Владичином Хану

Девенпорт у Бујановцу, Врању и Владичином Хану

Девенпорт ће у понедељак 7. октобра присуствовати свечаности поводом почетка нове школске године Одељења Економског факултета Суботица у Бујановцу, најавио је програм "ЕУ прогрес".

Како је саопштено, Девенпорт ће се у уторак, 8. октобра састати а градоначелником Врања Зораном Антићем коме ће уручити главни пројекат за проширење депоније чије изградња је финансирана средствима ЕУ.

Шеф Делегације ЕУ обићи ће фотокоприницу која је отворена у склопу подршке Удружењу особа са параплегијом из Врања.

Девенпорт ће посетити и предузетницу ромске националности - ткаљу Драгицу Михајловић у селу Горње Требешиње, којој је одобрена бесповратна помоћ у оквиру пројекта Бизнис инкубатор центар.

Он ће обићи и Регионалну трафостаницу у Врању, после чега ће се у Владичином Хану састати са председником општине Гораном Младеновићем

Девенпорт ће Младеновићу предати пољопривредну механизацију за огледни воћњак која је обезебђена у оквиру пројекта "Унапређење воћарства у Пчињском округу" чију набавку је финансирала ЕУ преко програма "ЕУ прогрес".

Коментара: 0


#   Врање   Бујановац   Владичин Хан   ЕУ   Мајкл Девенпорт
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима