Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Грађани Медијане гласају где иде новац од награде!

rssBookmark and Share

Ниш 07.06.2018. Јужна Србија Инфо

После освајања 23.000 евра и другог места у Наградној игри „Узми рачун и победи 2018“, у Градској општини Медијана почело је гласање грађана за избор пројекта у који ће бити уложена добијена награда.

Грађани Медијане гласају где иде новац од награде!

Према пропозицијама Министарства државне управе и локалне самоуправе и НАЛЕД-а гласа се за три пројекта, куповину ултразвучног апарата за нишки Дом здравља, набавку паметних интерактивних табли за 11 основних школа и куповину возила за потребе Геронтолошког центра у Нишу. 

Гласачко место постављено је испред Градске општине Медијана у Улици Париске комуне бб, а свој глас пунолетни грађани ове општине могу да дају сваког радног дана од 8 до 15 сати, све до 15. јуна. Грађани могу да гласају само једном.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић захваљује грађанима на показаној одговорности и истрајности у борби против сиве економије и позива Нишлије да дају свој глас и одлуче како ће добијена средства бити усмерена. 
Више информација о пројектима грађани могу да пронађу на сајту Градске општине Медијана medijana.rs.

У Наградној игри „Узми рачун и победи 2018“ са 219.338  послатих коверти, Градска општина Медијана заузела је друго место у рангу великих општина, прво је припало Врању, а треће Кикинди.

 


#   Ниш   Дом здравља   Медијана градска општина   гласање   градске општине   Градска општина   Узми рачун и победи (наградна игра)   Небојша Коцић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима