Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јавне чесме од данас у функцији

rssBookmark and Share

Ниш 25.04.2019. Јужна Србија Инфо

Петнаест јавних чесама на подручју Градске општине Медијана на којима је завршено испирање мреже и потврђена бактериолошка и физичко-хемијска исправност воде биће пуштено у рад до почетка ускршњих и првомајских празника.

Фото: Њ.П. Јужна Србија
Фото: Њ.П. Јужна Србија

У функцији су већ чесма код Споменика „Ћеле – Кула“, код ТЦ „Зона 2“, чесма на Тргу Патријарха Павла код Позоришта лутака (Редијева чесма), чесма Ктитор у Дуваништу и Пуж у Чаирском парку, као и Донина и чесма на Тргу Републике (код Старе Србије).

Преостаје пуштање у рад Требињске чесме (код Дома здравља), чесме на Тргу краља Александра Ујединитеља, чесме на Тргу Павла Стојковића, на Тргу Стевана Сремца (преко пута ТЦ „Калча“), чесме краљице Наталије у центру Ниша, на Тргу „14.октобар“ , на Кеју 29. децембар (код Хотела „Мy Plасе“) и чесме у Брзом Броду код Месне канцеларије.

Чесма код Градске општине Медијана, чесма „Буре“ на Палилуској рампи, код Фонтане у Чаирском парку и чесма „Крст“ у Парку Светог Саве, које су током зиме оштећене, прорадиће када буду оспособљене за рад.
На подручју Градске општине Медијана је укупно 19 јавних чесама.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   јавне чесме   градске општине
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима