Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Javne česme od danas u funkciji

rssBookmark and Share

Niš 25.04.2019. Južna Srbija Info

Petnaest javnih česama na području Gradske opštine Medijana na kojima je završeno ispiranje mreže i potvrđena bakteriološka i fizičko-hemijska ispravnost vode biće pušteno u rad do početka uskršnjih i prvomajskih praznika.

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

U funkciji su već česma kod Spomenika „Ćele – Kula“, kod TC „Zona 2“, česma na Trgu Patrijarha Pavla kod Pozorišta lutaka (Redijeva česma), česma Ktitor u Duvaništu i Puž u Čairskom parku, kao i Donina i česma na Trgu Republike (kod Stare Srbije).

Preostaje puštanje u rad Trebinjske česme (kod Doma zdravlja), česme na Trgu kralja Aleksandra Ujedinitelja, česme na Trgu Pavla Stojkovića, na Trgu Stevana Sremca (preko puta TC „Kalča“), česme kraljice Natalije u centru Niša, na Trgu „14.oktobar“ , na Keju 29. decembar (kod Hotela „My Plase“) i česme u Brzom Brodu kod Mesne kancelarije.

Česma kod Gradske opštine Medijana, česma „Bure“ na Paliluskoj rampi, kod Fontane u Čairskom parku i česma „Krst“ u Parku Svetog Save, koje su tokom zime oštećene, proradiće kada budu osposobljene za rad.
Na području Gradske opštine Medijana je ukupno 19 javnih česama.

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   javne česme   gradske opštine
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima