Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Како се пријавити за полагање пријемног испита на нишком Факултету спорта

rssBookmark and Share

Ниш 18.06.2022. Јужна Србија Инфо

Информације везане за полагање пријемног испит за упис у прву годину Основних академских и Основних струковних студија на Факултету спорта и физичког васпитања Нишу за школску 2022/2023 годину, можете прочитати у даљем тексту или на сајту ФСФВ.

Како се пријавити за полагање пријемног испита на нишком Факултету спорта

Пријава кандидата

Пријављивање заинтересованих кандидата за полагање пријемног испита за упис у прву годину Основних академских и Основних струковних студија у првом уписном року обавиће се од 20. до 25. јуна 2022. године у Служби за наставу и студентска питања Факултета спорта и физичког васпитања у времену од 09 до 13 часова.

Списак потребне документације за пријаву кандидата pdf

Пријавни лист - Један од докумената потребних за пријаву кандидата за полагање пријемног испита је и Пријавни лист. Потребно је да кандидати читко попуне ОДГОВАРАЈУЋИ пријавни лист у зависности од врсте студија за коју желе да полажу пријемни испит

Пријавни лист - Основне академске студије pdf

Пријавни лист - Основне струковне студије pdf

Република Србија посвећује велику пажњу пружању једнаких могућности за образовање припадницима националних мањина као и Србима из земаља у окружењу што се види из Стручног упутства везаног за упис у прву годину основних студија у школској 2022/2023 години донетог од Министарства просвете, науке и технолошког развоја Владе Републике Србије. Кандидати који припадају некој од група обухваћених на посебан начин овим упутством могу преузети одговарајуће изјаве које се прилажу уз осталу конкурсну документацију.

Препорука Националног савета ромске националне мањине pdf

ИЗЈАВА - Припадници ромске националне мањине pdf

ИЗЈАВА - Припадници српске националне мањине у земљама у окружењу pdf

Цена и упутство за уплату

Висина накнаде за полагање пријемног испита износи 7.500,00 динара.
Назначени износ потребно је уплатити на жиро рачун Факултета спорта и физичког васпитања.

Уплатилац: Име, презиме и адреса кандидата

Сврха уплате: Накнада за полагање пријемног испита

Прималац: Факултет спорта и физичког васпитања, Чарнојевића 10а, 18000 Ниш

Жиро рачун: 840-1782666-31

Позив на број: 913


Полагање пријемног испита

ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ - Полагање пријемног испита за упис у прву годину Основних академских студија обавиће се 27. и 28. јуна 2022. год. и састоји се од полагања пет тестова. Информације о полагању, распоред кандидата по групама за полагање као и све остале релевантне информације биће накнадно објављене.

ОСНОВНЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ - Полагање пријемног испита за упис у прву годину Основних струковних студија обавиће се 29. јуна 2022. год. Информације о полагању биће накнадно објављене.


#   Ниш   пријемни испит   Факултет спорта и физичког васпитања
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима