Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kako se prijaviti za polaganje prijemnog ispita na niškom Fakultetu sporta

rssBookmark and Share

Niš 18.06.2022. Južna Srbija Info

Informacije vezane za polaganje prijemnog ispit za upis u prvu godinu Osnovnih akademskih i Osnovnih strukovnih studija na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Nišu za školsku 2022/2023 godinu, možete pročitati u daljem tekstu ili na sajtu FSFV.

Kako se prijaviti za polaganje prijemnog ispita na niškom Fakultetu sporta

Prijava kandidata

Prijavljivanje zainteresovanih kandidata za polaganje prijemnog ispita za upis u prvu godinu Osnovnih akademskih i Osnovnih strukovnih studija u prvom upisnom roku obaviće se od 20. do 25. juna 2022. godine u Službi za nastavu i studentska pitanja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u vremenu od 09 do 13 časova.

Spisak potrebne dokumentacije za prijavu kandidata pdf

Prijavni list - Jedan od dokumenata potrebnih za prijavu kandidata za polaganje prijemnog ispita je i Prijavni list. Potrebno je da kandidati čitko popune ODGOVARAJUĆI prijavni list u zavisnosti od vrste studija za koju žele da polažu prijemni ispit

Prijavni list - Osnovne akademske studije pdf

Prijavni list - Osnovne strukovne studije pdf

Republika Srbija posvećuje veliku pažnju pružanju jednakih mogućnosti za obrazovanje pripadnicima nacionalnih manjina kao i Srbima iz zemalja u okruženju što se vidi iz Stručnog uputstva vezanog za upis u prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2022/2023 godini donetog od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije. Kandidati koji pripadaju nekoj od grupa obuhvaćenih na poseban način ovim uputstvom mogu preuzeti odgovarajuće izjave koje se prilažu uz ostalu konkursnu dokumentaciju.

Preporuka Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine pdf

IZJAVA - Pripadnici romske nacionalne manjine pdf

IZJAVA - Pripadnici srpske nacionalne manjine u zemljama u okruženju pdf

Cena i uputstvo za uplatu

Visina naknade za polaganje prijemnog ispita iznosi 7.500,00 dinara.
Naznačeni iznos potrebno je uplatiti na žiro račun Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Uplatilac: Ime, prezime i adresa kandidata

Svrha uplate: Naknada za polaganje prijemnog ispita

Primalac: Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Čarnojevića 10a, 18000 Niš

Žiro račun: 840-1782666-31

Poziv na broj: 913


Polaganje prijemnog ispita

OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE - Polaganje prijemnog ispita za upis u prvu godinu Osnovnih akademskih studija obaviće se 27. i 28. juna 2022. god. i sastoji se od polaganja pet testova. Informacije o polaganju, raspored kandidata po grupama za polaganje kao i sve ostale relevantne informacije biće naknadno objavljene.

OSNOVNE STRUKOVNE STUDIJE - Polaganje prijemnog ispita za upis u prvu godinu Osnovnih strukovnih studija obaviće se 29. juna 2022. god. Informacije o polaganju biće naknadno objavljene.


#   Niš   prijemni ispit   Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima