Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На данашњој седници СГ Ниша, предлог за промену Статута и начин избора директора ЈКП предузећа

rssBookmark and Share

Ниш 29.08.2018. Јужна Србија Инфо

27.седница Скупштине Града Ниша заказана за данас 31.8.2018, а одборници ће расправљати о предлогу одлуке у приступању промене Статута Града и предлогу одлуке о спровођењу конкурса за избор директора Јавно комуналних предузећа.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Дневни ред...

Усвајање записника са 26.седнице Скупштине Града Ниша
Предлог одлуке у приступању промене Статута Града Ниша
Предлог стратегије безбедности саобраћаја на путевима града Ниша за период од 2017 – 2021.године са акционим планом за спровођење стратегије безбедности саобраћаја на путевима Града Ниша за период од 2017 до 2021.године.
Предлог одлуке о усвајању локалног акционог плана за унапређење положаја интерно расељених лица и повратника по реадемисији у Граду Нишу у периоду од 2018 до 2022.године.
Предлог одлуке о спровођењу конкурса за избор директора Јавно Комуналних Предузећа Горице Ниш, Јавно Комуналних Предузећа Медиана, Јавно Комуналних Предузећа Наиссус, Јавно Комуналних Предузећа  Ниш Стан, Јавно Комуналних Предузећа  Дирекција за јавни превоз Града Ниша.
Предлог одлуке ос тављању ван снаге одлуке о повећању основног капитала Јавног Предузећа за аеродромске услуге Аеродром Ниш.
Предлог решења о давању сагласности на статут о измени и допуни статута Јавног Комрналног Предузећа Медиана Ниш.
Предлог решења о преносу права коришћења школи за основно и средње образовање 14.Октобар Ниш са пословним седиштем у Нишу Гоце Делчева бр. 2 на непокретностима у јавној својини Града Ниша на неодређено време и без накнаде.
Одборничка питања и иницијативе.

Коментара: 0


#   Ниш   јавна предузећа     образовање   аеродром   одборници   седница   Дирекција за јавни превоз   Скупштина града Ниша   дневни ред   статут
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима