Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na današnjoj sednici SG Niša, predlog za promenu Statuta i način izbora direktora JKP preduzeća

rssBookmark and Share

Niš 29.08.2018. Južna Srbija Info

27.sednica Skupštine Grada Niša zakazana za danas 31.8.2018, a odbornici će raspravljati o predlogu odluke u pristupanju promene Statuta Grada i predlogu odluke o sprovođenju konkursa za izbor direktora Javno komunalnih preduzeća.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Dnevni red...

Usvajanje zapisnika sa 26.sednice Skupštine Grada Niša
Predlog odluke u pristupanju promene Statuta Grada Niša
Predlog strategije bezbednosti saobraćaja na putevima grada Niša za period od 2017 – 2021.godine sa akcionim planom za sprovođenje strategije bezbednosti saobraćaja na putevima Grada Niša za period od 2017 do 2021.godine.
Predlog odluke o usvajanju lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja interno raseljenih lica i povratnika po reademisiji u Gradu Nišu u periodu od 2018 do 2022.godine.
Predlog odluke o sprovođenju konkursa za izbor direktora Javno Komunalnih Preduzeća Gorice Niš, Javno Komunalnih Preduzeća Mediana, Javno Komunalnih Preduzeća Naissus, Javno Komunalnih Preduzeća  Niš Stan, Javno Komunalnih Preduzeća  Direkcija za javni prevoz Grada Niša.
Predlog odluke os tavljanju van snage odluke o povećanju osnovnog kapitala Javnog Preduzeća za aerodromske usluge Aerodrom Niš.
Predlog rešenja o davanju saglasnosti na statut o izmeni i dopuni statuta Javnog Komrnalnog Preduzeća Mediana Niš.
Predlog rešenja o prenosu prava korišćenja školi za osnovno i srednje obrazovanje 14.Oktobar Niš sa poslovnim sedištem u Nišu Goce Delčeva br. 2 na nepokretnostima u javnoj svojini Grada Niša na neodređeno vreme i bez naknade.
Odbornička pitanja i inicijative.

Komentara: 0


#   Niš   javna preduzeća     obrazovanje   aerodrom   odbornici   sednica   Direkcija za javni prevoz   Skupština grada Niša   dnevni red   statut
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima