Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Инспекција утврдила да се поштују заштитне мере у Управи за грађевинарство

rssBookmark and Share

Ниш 07.04.2021. Јужна Србија Инфо

"На основу налаза републичких инспекцијских служби утврђено је да се у Управи за грађевинарство Града Ниша, улица Генерала Транијеа 10, поштују превентивне мере заштите ради спречавања ширења епидемије заразне болести КОВИД-19 у складу са Планом превентивних мера и Правилником о превентивним мерама за безбедан и здрав рад запослених", саопштено је на сајту Града.

Инспекција утврдила да се поштују заштитне мере у Управи за грађевинарство

Инспекцијски надзор је учињен након пријаве Синдиката Градске управе због наводног "непоштовања" епидемиолошких мера.

У инспекцијском надзору утврђено је да су запосленима издате медицинске маске и по четири заштитне памучне маске, рукавице и визири, одређен је корона редар који контролоше спровођење мера.

Запосленима се мери температура при доласку на посао и при одласку, на улазу се налази дезобаријера, обезбеђено је дезинфекционо средство на улазу и пунктовима, а радници се уписују и исписују на подесту степеништа приземља и првог спрата, као и непосредно испред ходника првог спрата.

У згради у улици Генерала Транијеа 11а не ствара се гужва са другим радницима при исписивању испред канцеларије начелнице Управе за грађевинарство, јер је дозвољен улазак по два запослена који контролише портир. Запослени стоје у реду један иза другог са маскама на лицу, налаз је инспекцијских службеника у ванредном инспекцијском надзору који је обављен при крају радног времена.


#   Ниш   привремене мере   Коронавирус   Управа за грађевинарство
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима