Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новогодишњи концерт КУД „Абрашевић“ у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 17.12.2022. Јужна Србија Инфо

Традициоанлан новогодишњи концерт Културно уметничког друштва „Абрашевић“ је догађај за који се увек тражи карта више. Овај пут, он ће бити одржан у четрвртак 22. децембра у 19 часова и 30 минута.

Новогодишњи концерт КУД „Абрашевић“ у Прокупљу

-Нашу верну публику, али и све оне, који можда желе да дођу по први пут и виде како ми то играмо и певамо, позивамо са великим задовољством. Овај наш концерт је увек пун весеља и радости, јер га организујемо као једну распевану и разиграну свечаност, коју за новогодишње празнике поклањамо свим нашим суграђанаима, истакао је организатор фолкорних активности у Дому културе и кореограф Горан Денић, нагласивши да публику очекују добро познате српске игре и песме, у којима ће сасвим сигурно и овај пут уживати.

И за овај догађај је, како нагалашавају у овој установи културе, потребно резервисати карте унапред, јер је баш као и годинама уназад интересовање Прокупчана за њега велико. Зато сви они, који воле игре и песме из Србије и желе да имају своје место на овом новогодишњем концерту, треба то већ сада да ураде. Цена карте и за представу и за концерт је иста и износи 250 динара.


#   Прокупље   Нова година   фолклор   Абрашевић Прокупље
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима