Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novogodišnji koncert KUD „Abrašević“ u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 17.12.2022. Južna Srbija Info

Tradicioanlan novogodišnji koncert Kulturno umetničkog društva „Abrašević“ je događaj za koji se uvek traži karta više. Ovaj put, on će biti održan u četrvrtak 22. decembra u 19 časova i 30 minuta.

Novogodišnji koncert KUD „Abrašević“ u Prokuplju

-Našu vernu publiku, ali i sve one, koji možda žele da dođu po prvi put i vide kako mi to igramo i pevamo, pozivamo sa velikim zadovoljstvom. Ovaj naš koncert je uvek pun veselja i radosti, jer ga organizujemo kao jednu raspevanu i razigranu svečanost, koju za novogodišnje praznike poklanjamo svim našim sugrađanaima, istakao je organizator folkornih aktivnosti u Domu kulture i koreograf Goran Denić, naglasivši da publiku očekuju dobro poznate srpske igre i pesme, u kojima će sasvim sigurno i ovaj put uživati.

I za ovaj događaj je, kako nagalašavaju u ovoj ustanovi kulture, potrebno rezervisati karte unapred, jer je baš kao i godinama unazad interesovanje Prokupčana za njega veliko. Zato svi oni, koji vole igre i pesme iz Srbije i žele da imaju svoje mesto na ovom novogodišnjem koncertu, treba to već sada da urade. Cena karte i za predstavu i za koncert je ista i iznosi 250 dinara.


#   Prokuplje   Nova godina   folklor   Abrašević Prokuplje
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima