Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

НПСС: Већник Милош Банђур намерно аутомобилом ударио саобраћајног полицајца

rssBookmark and Share

Врање 30.11.2015. Јужна Србија Инфо

У суботу је, приликом отварања деонице ауто-пута код Врања коју је свечано пустио у рад премијер Александар Вучић, члан градског већа Ниша Милош Банђур намерно аутомобилом ударио саобраћајног полицајца Зорана Костића који је регулисао саобраћај, преноси Независни полицијски синдикат Србије.

НПСС: Већник Милош Банђур намерно аутомобилом ударио саобраћајног полицајца

На деоници ауто-пута „Суви дол“, где је била на снази забрана саобраћаја због одржавања свечаног отварања дела ауто-пута, саобраћајни полицајац Зоран Костић, председник синдикалне подружнице Независног полицијског синдиката Србије, је преусмеравао возила у смер где је дозвољен саобраћај. Члан градског већа Ниша Милош Банђур, члан Српске напредне странке од њеног оснивања, у возилу марке Шкода Фабиа, нишких регистрација, се оглушио на ову забрану и на саобраћајне знаке и покушао силом да прође и том приликом аутомобилом ударио Костића.

„Рекао ми је да га пустим да прође, да он „мора“ да прође“ рекао је Костић и додао да му је Банђур рекао „ти не можеш да ме зауставиш, не знаш ти ко сам ја“ и тада је дао гас и ударио право у Костића.

Костић је овом приликом задобио лакше телесне повреде и затражио је лекарску помоћ. Иако је Банђур извршио напад на службено лице, тужилац се изјаснио да је то само обична саобраћајна незгода.

Независни полицијски синдикат Србије се пита да ли је то данас у Србији најлакше нагазити полицајца, знајући да ће се проћи без последица, јер се министар полиције Небојша Стефановић „потрудио“ да толико понизи полицију да више нико не преза од тога да отворено, са намером, нападне полицајца и то на његовом радном месту када обавља своју дужност!

Пре седам дана смо били сведоци још једног бахатог понашања према полицајцима, када тужилац у Младеновцу није одредио притвор осумњиченом који је такође аутомобилом ударио полицајца и након тога се шест дана скривао. Питамо се шта треба да очекују грађани Србије ако се овако поступа према полицајцима!

НПСС

 

Коментара: 0


#   Врање   саобраћајна незгода   синдикат   Александар Вучић   Небојша Стефановић   ауто-пут   аутомобили   Милош Банђур   саобраћајна полиција     Зоран Костић   НПСС (синдикат полиције)   Суви Дол
@avucic @nesastefanovic @Milos_Bandjur @kontakt_npss @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима