Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обрадовић отвара вртић у Врању

rssBookmark and Share

Врање 25.10.2011. Аutor : L.Mitrović |

Обрадовић отвара вртић у Врању

Министар просвете и науке  Жарко Обрадовић присуствоваће свечаном отварању вртића Чаролија у Врању у среду, 26. октобра 2011. године у 11:00 сати у Романијској улици бб. Током посете Врању министар Обрадовић ће обићи и Гимназију, која ове године обележава 130 година постојања.

Државни секретар у Министарству економије и регионалног развоја задужен за НИП Милан Ђокић посетиће у среду, 26. октобра 2011. године Врање и том приликом присуствовати свечаности поводом отварања новог вртића у насељу Асамбаир, чија је изградња највећим делом финасирана средствима Националног инвестиционог плана.

Том приликом државни секретар Милан Ђокић ће обићи и радове на реконструкцији и доградњи гимназије „Бора Станковић“ у Врању која ове године прославља 130 година постојања.

Пројекат подраумева изградњу новог вртића, површине 1.233м2 капацитета 250-300 малишана. Вредност радова је преко 76,7 милиона динара, а средства су највећим делом обезбеђена су из Програма НИП-а и ЕИБ-а „Вртићи за будућност Србије“, близу 69,4 милиона динара, док је локална самоуправа суфинасирала пројекат са преко 7,3 милиона динара.


#   Врање   Жарко Обрадовић   Милан Ђокић   државни секретар
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима