Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почињу летње гужве, највећи застоји код Врања

rssBookmark and Share

Врање 21.06.2014. Б92

На путевима у Србији почињу летње гужве. Током туристичке сезоне гужве и застоји, због изградње Коридора 10, очекују се од Лесковца до Врања.

Почињу летње гужве, највећи застоји код Врања

На тој деоници саобраћај се преусмерава кроз насељена места.

На само два метра од кућа и дворишта кроз села Суви Дол, Берсница и Ранутовац на подручју Врања 24 сата пролазе колоне аутомобила и камиона. Виолета Асенов морала је капију да закључа ланцем и катанцем да би њен петогодишњи син Лука био безбедан.

"У три села кроз која сада пролази аутопут има више од 800 домаћинстава. Док на температури изнад 30 степени туристи журе на одмор , мештани не могу да се одморе ни код куће", каже Виолета Асенов из Сувог Дола.

У три села кроз која сада пролази аутопут има више од 800 домаћинстава. Док на температури изнад 30 степени туристи журе на одмор , мештани не могу да се одморе ни код куће.

Возачи нервозни због гужве спремни су да ризикују свој и тудји живот. На Коридору 10 од Лесковца до Врања, полиција је појачала контролу саобраћаја. Током лета како кажу контрола ће бити ригорозна.

"На деоницама где се изводе радови постоји саобраћајна сигнализација а и радници путарских предузећа упозоравају возаче", каже Небојша Стевановић помоћник командира Саобраћајне полиције Врање.

Коментара: 0


#   Врање   полиција   саобраћај   лето   гужве     Ранутовац   24 сата   Небојша Стевановић   саобраћајна сигнализација   Суви Дол
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима